Çfarë po kërkoni?

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Makineri per Grumbullim mbeturinash Cleanvac ST240B

Makineri per Grumbullim mbeturinash Cleanvac ST240B

  • Kategori: Makineri fshirje rruge Fshesa e elefantit

Specifikimet Teknike

Kapaciteti i depozites: 250 LT
lloji i punimit : Elektrike
Lloji i zorres se vakumit : İ perforcuar me tel çeliku
mbeshtjellja: Polyester
Materiali i shasis : İnoks
niveli i Zhurmes : Silencioze( pa zhurme)
Uzunluk: 2200mm
Gjatesia : 950 mm
Lartesia : 1600 mm
Pesha totale : 340 kg
Lloji i makineris : 24 V DC Motor 2 cope
Lloji i bateris : 6V Jel Batari
Punimi maksimal me karikim të plotë : 8 Ore
Koha e karikimit te plote : 12 Ore
Shpejtesi : 6 km/h
Diametri i zorres se thithjes : 115 mm

Karakteristikat e përgjithshme

Makina për grumbullimin e mbeturinave të modelit ST240B, një nga pastruesit e rrugëve të tipit elefant që funksionon me bateri, është veçanërisht e përshtatshme për përdorim në parqe dhe kopshte dhe në zona publike ku nuk mund të hyjnë mjetet e pastrimit.

Me rrotat e tij me diametër të madh për madhësinë e tij, ai mund të transportohet lehtësisht edhe në zona të vështira për t'u drejtuar si bari dhe nuk kërkon shtytje shtesë. Ai mbledh pa mundim të gjitha mbeturinat ndotëse si shishet e pijeve, gotat e kartonit, guaskat e brendshme dhe copat e qelqit që janë harruar në zonat e banimit me zorrën e tij me diametër të madh dhe veçorinë e fortë të vakumit. Ai luan një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e natyrës duke pastruar sipërfaqe të mëdha në një kohë të shkurtër.

Si rezultat i prodhimit vendas, të gjitha pjesët mund të gjenden lehtësisht me ndihmën e tregtarëve të ndryshëm në Turqi, dhe nevoja për riparim mund të plotësohet me ndihmën e ekipeve teknike profesionale me rrjetin e saj të gjerë të shërbimit. Është i lehtë falë trupit të tij poliestër dhe zorra thithëse mbështetet nga kromimi në çelik inox. Zorra e thithjes 115 mm është projektuar posaçërisht në mënyrë që makina juaj të mos bllokohet dhe të mos ndërpresë shërbimin tuaj.

Koha e karikimit të plotë është 12 orë dhe mund të përdoret për afër 8 orë me karikim të plotë. Me rezervuarin e tij të grumbullimit të mbeturinave 250 LT, ai mund të pastrojë zona të mëdha menjëherë, duke eliminuar nevojën për zbrazje të vazhdueshme.

Rreth produktit

Rreth produktit alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

Komentet e përdoruesve

Komentet e përdoruesve alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetjet e bëra më shpesh alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

img

Web'e Özel Kampanya

Size Özel Fırsatları Kaçırmayın

Teklif Al
Bayimiz Olun