Logo

fallback

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Електрични голф возила

Електрични голф возила

Kartek Makine Affordable High Performance Products

Cleanvac B30-2 Количка за голф за 2 лица со акумулатор

Висока технологија и високи перформансиОпција за избор на специјално производство и [..]

396.650-417.500₺

Cleanvac B40-2K Количка за голф со акумулатор

Висока технологија и високи перформансиОпција за избор на специјално производство и [..]

452.000-476.000₺

Cleanvac B40-4 Количка за голф за 4 лица со акумулатор

Електрично транспортно возило на акумулатор за 4 лицаМодели со и без [..]

451.750-475.500₺

Cleanvac B40-4K Затворена количка за голф за 4 лица со акумулатор

Електрично транспортно возило на акумулатор за 4 лицаМодели со и без [..]

506.850-533.500₺

Cleanvac B50-8 Количка за голф за 8 лица со акумулатор

Електрично транспортно возило на батерии за 8 лицаДополнителен систем за гајба [..]

703.000-740.000₺

Cleanvac B40-2KK Затворена количка за голф за 2 лица со акумулатор

Висока технологија и високи перформансиОпција за избор на специјално производство и [..]

580.999-611.500₺

Cleanvac B40-4KK Затворена количка за голф за 4 лица

Електрично транспортно возило на акумулатор за 4 лицаМодели со и без [..]

OPSİYONEL
Нов производ Популарен производ Специјален производ

Cleanvac B40-6K Количка за голф за 6 лица со кутија со акумулатор

Електрично транспортно возило на батерии за 6 лицаДополнителен систем за гајба [..]

OPSİYONEL

Cleanvac B40-6KK Количка за голф со затворена кутија за 6 лица напојува со акумулатор

Електрично транспортно возило на батерии за 6 лицаДополнителен систем за гајба [..]

OPSİYONEL

Cleanvac B40-2A Количка за голф со тип на брза помош

Количка за голф од типот на брза помош на батерии што [..]

608.500-640.500₺